NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
26 mrt 2019

Trotse zelfbouwer

Marco voor zijn villaMarco Veldhuizen woont met zijn gezin in Villapark Vogelhorst. Daar heeft hij een statige notariswoning laten bouwen aan het Landschapspark. Niet alleen het ontwerp maakte hij zelf, hij stak ook de handen uit de mouwen na de oplevering. Als je het dan hebt over ‘echt zelf je droomhuis realiseren’ is dit wel een heel mooi voorbeeld. We zijn benieuwd naar zijn verhaal en maakten een afspraak. Bekijk het filmpje of lees het interview.

Bekijk het filmpje of lees het interview

 

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start
NIEUWS - 12 apr 2019

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start

Vanaf 1 mei komen de eerste tien kavels van de 2e fase beschikbaar op de Kavelkaart van IkbouwmijnhuisinAlmere. Het gaat om drie kavels aan de Zilvermeeuwlaan en zeven kavels aan de Parelduikerlaan. Vanaf 13 april kunt u alle informatie over deze kavels al bekijken. U herkent ze aan de blauwe vlaggetjes ‘Binnenkort in verkoop’. Per […]

Lees verder