Enthousiaste bewoners vertellen

Waarom Vogelhorst?

Belangenvereniging Almere Hout Vanwege de mooie huizen, het vele groen, de schitterende omgeving en de stad die dichtbij is. Voor veel bewoners waren dit de redenen om een kavel te kopen in Villapark Vogelhorst. Het enthousiasme van de bewoners heeft ervoor gezorgd dat zij samen de ziel van de wijk zijn gaan vormen. Er is een actieve belangenvereniging en er worden geregeld leuke activiteiten georganiseerd. Lees hieronder waarom deze bewoners kozen voor Villapark Vogelhorst.

5 redenen om voor Villapark Vogelhorst te kiezen

  1. Wonen in een schitterende, landelijke omgeving met de stad en uitvalswegen dichtbij.
  2. Er komen alleen maar vrijstaande huizen en tweekappers; wonen met gelijkgestemden.
  3. U bouwt welstandsvrij, er zijn nutsvoorzieningen en de wegen worden aangelegd.
  4. Het is al een bestaande wijk met een ziel; instappen en genieten maar.
  5. Groot gevoel van saamhorigheid onder de bewoners, zonder verplichtingen.

Het verhaal van Ellen en Paul

Ellen en Paul wonen met hun zoon Sebastian en hun twee teckels Bart en Gijs met heel veel plezier in de Smientlaan in Vogelhorst. Ze willen er nooit meer weg. “Het is een geweldige locatie waar je je dromen uit kunt laten komen!”
lees verder

 

Het verhaal van Imi

“We wonen nu ruim 2 jaar in Vogelhorst en het is een heerlijke plek. Vogelhorst is heel weids opgezet dus het voelt erg ruim. Daardoor is het hier lekker rustig en er is altijd natuur dichtbij. Ik mag eigenlijk wel zeggen dat we hier het beste stukje van Almere hebben gevonden.”
lees verder

 

Het verhaal van Gerwin

“Het lijkt bijna wel een vakantiedorp en is heel ruimtelijke opgezet. Je hebt een heel vrij gevoel omdat het niet volgebouwd is. Ik heb een gezellige, vrijstaande woonboerderij met een wolfskapdak te midden van het groen. Ik wil hier nooit meer weg!”
lees verder

Bewoner Gerwin

 

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

15 november: Expertteam Zelfbouw
NIEUWS - 12 nov 2018

15 november: Expertteam Zelfbouw

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 15 november binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur; het is de laatste expertteamavond van dit jaar.  De […]

Lees verder